avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare si concediul de odihna daca sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare si concediul de odihna daca sunt angajat in cooperatia mestesugareasca

Sunt angajat de 10 ani in cooperatia mestesugareasca si nu mi sau platit orele suplimentare(70-100ore supl./ luna) ,simbete si duminici si sarbatori legale(1 mai,paste,craciun...........) pe motiv ca nu se aplica Codul muncii in coop..

Concediile de odihna au fost platite,dar nu am efectuat decit 1 saptamana in anul 2007,fiind angajat sofer ,cei din conducere imi spuneau ca nu se poate ,ca angajeaza pe altcineva daca plec in concediu.As dori sa stiu daca se aplica Codul muncii in Coop.mestesugareasca si cum sa-mi recuperez salariile pentru orele suplimentare.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
dedei2001, utilizator

Alte discuții în legătură

2 zile libere de pasti ,si craciun mona1966 mona1966 Va rog sa-mi lamuriti o problema pe care o consider in ceata la locul meu de munca.Asd vrea ca pe viitor in cazul unui abuz , sa fiu pregatita cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Urgent,va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!!! carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua,am nevoie urgent de ajutorul vostru,va rog frumos. Lucrez la un supermarket din Pitesti,cu un program in cursul saptamanii impartit in doua ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Bogdan Catalin Bogdan Catalin ma numesc Bogdan Catalin si sunt functionar public intr-un laborator de radioactivitate. programul este de 11 ore / zi, o zi la serviciu, o zi liber, inclusiv ... (vezi toată discuția)