avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un S.R.L. are 2 procese, primul de dizolvare, al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un S.R.L. are 2 procese, primul de dizolvare, al doilea de retragere ...

Un S.R.L. are 2 procese, primul de dizolvare, al doilea de retragere asociat. La primul termen s- a cerut conexarea dosarelor, adică al doilea dosar să se conexeze cu primul. Instanța a respins cererea, pe motiv că, deși este legătură între dosare, nu există motiv de conexare O fi corect așa?

Alte discuții în legătură

Conexare dosare litigiu munca aidu aidu Intentionez sa trimit o cerere de conexare a dosarului privind contestarea deciziei de concediere, la dosarul privind drepturile banesti. Cel mai bun moment ... (vezi toată discuția)
Conexare in recurs a unui dosar solutionat cu comunicare cu altul necomunicat inca eagle_free eagle_free Intr-o cauza cu mai multe capete de cerere, unul dintre capete de cerere a fost disjuns si trimis la completul de contencios al tribunalului, iar celelelalte ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat din srl in insolventa vendeta vendeta buna ziua. am urmatoarea speta: intre mine si asociatul meu(50%-50%), exista neantelegeri de ceva timp. ca sa scape de mine, asociatul meu a cerut insolventa ... (vezi toată discuția)