Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre somaj

Buna ziua ,

Firma la care lucrez isi suspenda activitatea , astfel colegii mei vor intra in somaj . Eu sunt in ultimul an la o facultate la zi . Sunt curios daca eu am acest drept , de a primi somaj .

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 19:18, 28 Ianuarie 2010
Buna seara,
daca aveti 12 luni lucrate in ultimele 24, da aveti dreptul la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj floby floby Buna ziua. As dori sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema. Lucrez din august 2006, iar in februarie 2007 mi s-a incetat contractul de munca(pe perioada ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca cristin28 cristin28 Buna ziua, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta, lucrez la o firma care de la 1 nov va intra in faliment as dori sa stiu cu ce art mi se va desface ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj dupa ccc+3-4 luni perioada de cotizare la un nou loc de munca? bogdaner bogdaner Buna ziua.Am stat in concediu de crestere a copilului 1 an si 10 luni, dupa care mi-am dat demisia de la firma de la care am intrat in concediu( renuntand la ... (vezi toată discuția)