Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligație montare repartitoare

In cazul in care nimeni din Asociatia de proprietari nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura ce se intampla? Cine controleaza si (eventual) amendeaza proprietarii care nu si-au montat repartitoare de caldura?
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
Mariana AB, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana AB , utilizator 08:42, 31 August 2023
Nu m-ați lămurit cu nimic. Asta am văzut și eu până să vin cu întrebarea... Când am spus că nu vrea nimeni înseamnă că 100% din proprietari nu vor ( decizia a fost luată în AG cu participare unanimă). Cine și cum ne amendează??

ynocentta a scris:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebări foarte importante despre montarea repartitoarelor in 2022 CYBORG CYBORG Ploiești. Bună ziua! Niște întrebări foarte importante, vă rog să-mi răspundeți-dacă se poate-pe puncte, ca să fiu bine lămurit, eu si cei ... (vezi toată discuția)
Repartitoare de costuri pentru caldura katrin katrin Au fost montate repartitoare pentru caldura pentru toate apartamentele sau spatiile cu alta destinatie inca de la construirea condominiului. Este normal ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari(calculul spatiilor comune) catalin_milia catalin_milia Vreau sa va prezint situatia in care ma aflu si sa imi spuneti dumneavoastra ce pot face. M-am mutat recent intrun bloc in care majoritatea apartamentelor au ... (vezi toată discuția)