ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

catalin_milia 
	    	Utilizator

catalin_milia 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 catalin_milia	                   

S-au constatat unele deficiente la calculul consumului de energie termica pe spatiile comune. Atat cei de la ISTA(firma care se ocupa de repartitoare) cat si ... (vezi toată discuția)
	                    catalin_milia	                   

S-au constatat unele deficiente la calculul consumului de energie termica pe spatiile comune. Atat cei de la ISTA(firma care se ocupa de repartitoare) cat si ... (vezi toată discuția)

Lulescu	                   

Buna ziua
Recent, am achizitionat un apartament  et. 10/10 cu CT si debransat complet ( tevile de caldura sunt taiate de la et 9 inclusiv). 
Aspecte:
Cei ... (vezi toată discuția)
	                    Lulescu	                   

Buna ziua
Recent, am achizitionat un apartament  et. 10/10 cu CT si debransat complet ( tevile de caldura sunt taiate de la et 9 inclusiv). 
Aspecte:
Cei ... (vezi toată discuția)

nana_bv	                   

Am citit discutiile aparute pe acest forum vizavi de acest ordin 343...in blocul in care locuiesc eu sunt doar 2 scari ,in total 20 apartamente din care doar 7 ... (vezi toată discuția)
	                    nana_bv	                   

Am citit discutiile aparute pe acest forum vizavi de acest ordin 343...in blocul in care locuiesc eu sunt doar 2 scari ,in total 20 apartamente din care doar 7 ... (vezi toată discuția)