buna ziua,
Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri si conturi false in urma cu 10-13 ani si a interactionat cu mine online. Multe dintre aceste conturi nu mai sunt active. Noi intre timp ne-am casatorit si avem impreuna un copil minor. Acum suntem in proces de divort. Cum pot sa demonstrez ca m-a manipulat inainte de casatorie si in primii ani de mariaj si a inventat prieteni imaginari cu care eu am interactionat online, crezand ca sunt cunostiintele ei? Si ce relevanta au aceste lucruri in contextul divortului si custodiei copilului care are 4 ani? Eu am aflat in ultimul an toate acestea si nu am mai interactionat cu acele conturi false de ani buni...dar am emailurile
Multumesc
Multumesc, Deci nu pot sa le folosesc deloc in procesul de divort si autoritate parinteasca in instanta? nu se uita nimeni pe ele? .... aveti dreptate, nu custodie, autoritate parintasca
As fi vrut sa folosesc asta in instanta ca sa o decredibilizez, nu se poate?
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Gresiti! Dumneavoastra acum vreti razbunare, ceea ce nu in interesul partilor. Nu uitati ca aveti un copil pe care l-ati recunoscut si care in final va va mosteni. Cum casatorie cu de-a sila nu se face veti divorta. Dar cel mai bine pentru parti ar fi sa divortati la notar, prin buna intelegere, astfel incat copilul sa simta cat mai putin ca parintii nu sunt impreuna. Din acelasi considerent va sugerez sa mentineti relatii de comunicare cu mama copilului. Nu aveti ce face, sunteti parintii copilului. Succes!