avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, Am descoperit de curand ca sotia mea a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri ...

buna ziua,
Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri si conturi false in urma cu 10-13 ani si a interactionat cu mine online. Multe dintre aceste conturi nu mai sunt active. Noi intre timp ne-am casatorit si avem impreuna un copil minor. Acum suntem in proces de divort. Cum pot sa demonstrez ca m-a manipulat inainte de casatorie si in primii ani de mariaj si a inventat prieteni imaginari cu care eu am interactionat online, crezand ca sunt cunostiintele ei? Si ce relevanta au aceste lucruri in contextul divortului si custodiei copilului care are 4 ani? Eu am aflat in ultimul an toate acestea si nu am mai interactionat cu acele conturi false de ani buni...dar am emailurile
Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu va ajuta cu nimic. Cu atat mai mult cu cat conversatiile dateaza dinaintea casatoriei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Respectivele emailuri n-au nici o relevanță în contextul căsătoriei, nu vă afectează cu nimic.

Custodie nu există, dar există autoritate părintească pe care o veți exercita în comun cu mama copilului.
Multumesc, Deci nu pot sa le folosesc deloc in procesul de divort si autoritate parinteasca in instanta? nu se uita nimeni pe ele? .... aveti dreptate, nu custodie, autoritate parintasca
As fi vrut sa folosesc asta in instanta ca sa o decredibilizez, nu se poate?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gresiti! Dumneavoastra acum vreti razbunare, ceea ce nu in interesul partilor. Nu uitati ca aveti un copil pe care l-ati recunoscut si care in final va va mosteni. Cum casatorie cu de-a sila nu se face veti divorta. Dar cel mai bine pentru parti ar fi sa divortati la notar, prin buna intelegere, astfel incat copilul sa simta cat mai putin ca parintii nu sunt impreuna. Din acelasi considerent va sugerez sa mentineti relatii de comunicare cu mama copilului. Nu aveti ce face, sunteti parintii copilului. Succes!

Alte discuții în legătură

Hotărâre irevocabila camelilazar camelilazar Sunt divorțată și am custodia exclusiva a celor 2 minori și cupla exclusiva a ex soțului. Hotărârea este irevocabila.Acum după 4 ani fostul soț a ... (vezi toată discuția)
Divortul unilateral soryn77 soryn77 Buna ziua!! Sunt casatorit din 2009 ,am un copil de 4 ani pe care il cresc singur de 2 ani,de cind sotia ne-a parasit . ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca copilul meu in varsta de 2 ani sa fie scos fara acordul meu din tara,el fiind pe numele meu iar eu avand dreptul prin hotarare judecatoreasca la vizita sa sambata de sambata 6 ore !?!? cipri05 cipri05 Am divortat acum 2 ani iar copilul meu a fost incredintat mamei.Eu platind o pensie alimentara lunara ,avand deasemeni dreptul la vizita sa judecandu-ma cu ... (vezi toată discuția)