avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice - Prelungire contract subsecvent ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice - Prelungire contract subsecvent ...

Achizitii publice - Prelungire contract subsecvent
Buna ziua, deci avem un acord cadru pe alimente pe 12 luni care expira in 20.09.2023 si la care am intocmit si al 5 contract subsecvent valabil pe 3 luni pana in data de 8.12.2023 .
As dori sa stiu daca se poate prelungi prin act aditional acest contract pentru furnizarea in continuare a alimentelor pana o sa fie gata noua procedura de licitatie deschisa pe care am demarat-o de o saptamana ,pt ca de obicei o licitatie deschisa dureaza mai mult de 3 luni si sa nu ramanem fara alimente.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract subsecvent larisarazvan larisarazvan Buna ziua Sunt la o procedura pe vechea lege Am incheiat un acord cadru in care am mentionat ca voi incheia doua contracte subsecvente. Acum sunt la al ... (vezi toată discuția)
Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)