avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuire coloane verticale caldura bloc Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuire coloane verticale caldura bloc Buna ziua, pentru ca ...

Inlocuire coloane verticale caldura bloc

Buna ziua, pentru ca sunt cateva apartamente in bloc care nu au caldura in unul dintre dormitoare comitetul a decis inlocuirea tuturor coloanelor verticale de incalzire din bloc. Pentru ca membrii asociatiei de proprietari nu au participat la adunarile generale, administratora a facut un tabel in care atunci cand plateai intretinerea, trebuia sa semnezi daca vrei sa se faca instalatia pe cupru sau pe ppr si majoritatea au ales ppr. S-au strans niste bani si de o saptamana au inceput lucrarile. Presedinta a gasit o firma, a dat un avans si asta este tot ce stim. Daca vorbesti cu fiecare dintre membrii comitetului separat iti spun ca ei nu stiu nimic, nu au semnat nimic, daca discutia are loc in prezenta presedintei sunt de acord cu ea desi spun ca nu vor semna nimic. Problema este urmatoarea: in afara faptului ca trebuie sa dam bani si sa le permitem accesul in casa, noi nu stim ce firma face lucrarea, ce fel de ppr foloseste, nu ni se spune nimic. Daca am intrebat de contract si de deviz, ni s-a spus ca ni se vor prezenta la sfarsitul lucrarii pentru ca acum nu le are. Intrebarea mea este: cum e posibil asa ceva, ce trebuie sau ce putem face si daca pot refuza accesul in casa pana cand nu stim toate detaliile contractului (materiale folosite, manopera, garantie, certificate de calitate)?

Alte discuții în legătură

Coloane de incalzire c0stii c0stii buna ziua stam la un bloc cu 4 etaje la care sistemul de incalzire este cu distributie superioara adica intra caldura in subsol,de acolo urca la etajele ... (vezi toată discuția)
Abuz al unui membru al asociatiei de proprietari severinvlad severinvlad In adunarea generala din martie 2015 s-a hotarat inlocuirea coloanelor de incalzire avand in vedere vechimea de 40 de ani, faptul ca la etajele superioare nu ... (vezi toată discuția)
Teava (coloana) de caldura fisurata intre etaje gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Mi s-a spart teava (coloana) de caldura care asigura incalzirea la baie intre etajul meu si cel de la etajul inferior (nici nu as fi sesizat daca ... (vezi toată discuția)