avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde te poți adresa atunci când nu ti se restituie ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde te poți adresa atunci când nu ti se restituie taxa poluare ...

Unde te poți adresa atunci când nu ti se restituie taxa poluare auto după expirarea termenului c.f. legii (45 zile)????? Adm. F. M.nu răspunde la mesaje și nu poate fi contactata telefonic

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare dianai dianai Cum pot sa obtin restituirea taxei de poluare? Am fost sa depun o cerere la trezorerie dar cei de acolo mi-au spus ca inca nu a aparut regulamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare beatedy beatedy Buna ziua, As dori sa stiu daca si eu pot sa imi recuperez taxa de poluare? Intreb, deoarece eu am platit taxa de poluare in anul 2010 cand am achizitionat ... (vezi toată discuția)