avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am 2 dosare cu același serviciu pe adrese ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am 2 dosare cu același serviciu pe adrese diferite ...

Bună ziua. Am 2 dosare cu același serviciu pe adrese diferite la din orașe diferite de la 2 executori diferiți. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Mulțumesc. Cu stima. O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Am avut un abonament la telekom, factura nu a fost plătită ... demichellaangelo demichellaangelo Am avut un abonament la Telekom, factura nu a fost plătită deoarece mi s-dublat suma . M a trimis la executor însă mi a făcut dosar de 2 ori în diferite ... (vezi toată discuția)
Dubla executare silita Ca_Ami Ca_Ami Buna seara, In anul 2008 am facut un credit nevoi personale cu ipoteca in CHF in localitatea X. Intamplarea a facut ca in acelasi an sa ma mut in localitatea ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe acelasi venit gillu gillu Buna ziua. Unui angajat I s-a poprit 1/3 din venitul net ca urmare a adresei communicate de executor, poprire care continua pana la incasarea integrala a ... (vezi toată discuția)