avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Termen depunere plângere barou Plângerea la barou ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Termen depunere plângere barou Plângerea la barou împotriva ...

Termen depunere plângere barou
Plângerea la barou împotriva unui avocat trebuie făcută intr-un anumit termen de la rezilierea contractului? Care ar fi șansele sa-mi recuperez o parte din onorariul încasat necuvenit?

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Reducere onorariu avocat cum pot recupera diferența de bani ... jacquelline jacquelline Reducere onorariu avocat Cum pot recupera diferența de bani dintre onorariul încasat de avocat pentru care am chitanțe și onorariul stabilit de ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri pot lua împotriva unui avocat căruia i-am achitat ... jacquelline jacquelline Ce măsuri pot lua împotriva unui avocat căruia i-am achitat întreg onorariul stabilit în contract și care a reziliat unilateral contractul după primul ... (vezi toată discuția)