avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... “Comuna O****, jud. A****, deţine dreptul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

“Comuna O****, jud. A****, deţine dreptul de proprietate publică ...

“Comuna O****, jud. A****, deţine dreptul de proprietate publică asupra
fântânii situate în com. O****, str. N***, nr. 8**, jud. A****, înscris în Inventarul bunurilor
care aparţin domeniului public al comunei, publicat în M.Of. nr. 609 bis,Partea I, din 16
august 2002, Anexa nr. 69, inventar aprobat prin Hotărârea nr. 15/9.08.1999 a Consiliului
Local al Comunei O****, Judeţul A*****.”

În anul 1994, prin titlul de proprietate nr. 40**3/11.04.1994, Comisia judeţeană de
fond funciar A**** a reconstituit dreptul de proprietate pentru terenul situat în com. O****, str.
N***, nr. 8**, jud. A****, în favoarea numitului M**** G*******.”

Întrebarea mea este; s-a procedat legal la trecerea fântânii în monitorul oficial, Dacă in 1994 eram proprietar și în 2002 a fost postată în M.of.?

Alte discuții în legătură

Cota parte din moștenire o ia statul ? Icarus33 Icarus33 Bună ziua . Tatăl meu a decedat în anul 2014 . Anul acesta am fost la notarul public , de la ultimul domiciliu al defunctului , pentru a dezbate moștenirea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imposibila ? luticus luticus O sentinta judecatoreasca definitiva irevocabila si investita cu titlu ececutoriu mentioneaza faptul ca dispune reconstituirea dreptului de proprietate pentru ... (vezi toată discuția)