avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua!Soțul meu a primit o pedeapsa de cinci ani ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua!Soțul meu a primit o pedeapsa de cinci ani și două ...

Bună ziua!Soțul meu a primit o pedeapsa de cinci ani și două luni .A trecut 2 ani și 4 luni de când este închis. Cat mai trebuie să facă pentru a fi eliberat condiționat?

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez niste bani? mantaandreea mantaandreea buna ziua . acum 4 luni am angajat un avocat pentru eliberarea sotului meu la jumatate din pedeapsa (in noiembrie se implinea)iar el a insistat sa facem si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)