Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model contract de furnizare energie electrica

Am o societate comerciala care se afla amplasata peste o cale ferata si pentru a avea energie electrica a trebuit sa ne facem toata instalatia electrica singuri respectiv post trafo,stalpi de tensiune totul si acum ne aflam in situatia de a incheia un contract de locatiune pentru un spatiu propriu cu o alta firma care va trebui sa foloseasca instalatia noastra electrica deoarece una separata ar costa 30.000 Euro si nu stiu cum putem noi sa le furnizam energie electrica si sa putem sa o facturam pt ca nu suntem furnizori de energie electrica si ei doresc factura separata,detaliata iar uzura instalatiei si intretinerea ne revin noua.
As dori un punct de vedere care sa stea in picioare LEGAL.
Louisa
Cel mai recent răspuns: louisa , utilizator 16:35, 30 Ianuarie 2010
Dumneavoastra aveti un contract si la chirias ar trebui montat un contoar en-passant, si incheiat un contract separat cu fiurnizorul. In acest fel el va plati doar ce consuma.
Bafta!
Nu se poate face contract de furnizare pe instalatia firmei mele,uzura si toate echipamentele firmei cine le plateste?
Pai atunci va trebui sa scoata, cum ai spus, 30.000 euro si sa aiba instalatia lui.
Voi aveti un trafo, sunteti legati la retea.Numai daca isi face alta instalatie cu 30.000 cum zici, atunci instalatia voastra nu se va uza, o sa ramana nou-nouta.
Succes in afaceri!
Problema cum o puneti e foarte simpla dar cine are cunostiinte in energia electrica ar raspunde altfel deoarece exista model de contract intre consumator si subconsumator ce se poate incheia iar eu am un model vechi din 2006 si vroiam un contract care sa fie tot intre un consumator si un subconsumat dar cu noile modificari.Legislatia ANRE este foarte vasta si mi-am cam prins urechiile in ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare energie electrica unui subconsumator gabi_romanul gabi_romanul O societate comerciala solicita sa-i furnizez energie electrica .Nu are solutie pentru bransament de la EON,decat ca subconsumator de la mine. Cum il ... (vezi toată discuția)
Conditii de distribuire a energiei electrice Enescu Raluca Enescu Raluca Cunoasteti cumva tipul de contract ce ar trebui incheiat de o societate comerciala privata care este in situatia de a distribui energie electrica unei ... (vezi toată discuția)
Contractul de furnizare a energiei electrice - act administrativ sau contract comercial? extrajuridic extrajuridic pentru consumatorii casnici, contractul de furnizare a energiei electrice a fost adoptat prin decizia nr.57/1999 a presedintelui ANRE. consider discutabil ... (vezi toată discuția)