avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare! Tocmai mi am schimbat buletinul si ca urmare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare! Tocmai mi am schimbat buletinul si ca urmare am primit ...

Salutare! Tocmai mi am schimbat buletinul si ca urmare am primit prin posta la data de 29.09.2023 "titlu executoriu" cu privire la neplata unor amenzi din 2014. Doua sunt la I.PJ. (nu scrie care, doar stiu ca au fost in judetul CJ) si una la insp. gen. al politiei romane (suma cumulata a celor doua amenzi <180+360> de la IPJ coincide cu suma amenzii de la insp. gen. al pol. rom.<540>). Una din intrebarile mele ar fi daca sunt trei amenzi separate <total 1080> sau una singura <540>(in titlul executoriu e trecuta intreaga suma <1080>). Iar alta intrebare ar fi cum as putea afla despre ce amenzi e vorba si cum pot fi platite daca nu mai detin procesele verbale de acum 9 ani (precizez ca locuiesc in Anglia)

Alte discuții în legătură

Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Amenzi Marcu P. Marcu P. Bună ziua! Am și eu o problema și încerc sa aflu cum o pot rezolva fără sa ma deplasez în alt oraș..ma puteți ajuta? Este vorba de câteva ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neplatita. titlu executoriu?? cretalin88 cretalin88 Buna!Am o amenda parcare din data de 12. 09 2012 in ORADEA cu tichet parcare timp depasit. Am primit in data de 30 martie un proces verbal in care sunt ... (vezi toată discuția)