avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatia repararii/inlocuirii/modernizarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatia repararii/inlocuirii/modernizarii conductelor de apa ...

Obligatia repararii/inlocuirii/modernizarii conductelor de apa si canalizare care ies din bloc pana la caminul din fata blocului, cui revine? asociatiei de proprietari ,unitatii administrativ teritoriale sau societatii de apa locala?Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 01:59, 19 Octombrie 2023
Depinde cine este proprietar pe pamantul din fata blocului,
Daca sunt locatarii ei au obligatia. Daca nu sunt proprietarii este obligatia societatii de apa locala ( asta doar daca exista intre primarie si societatea de apa o delegare).
Cel mai sigur rugati presedintele asociatiei de proprietari sa se adreseze catre ANRSC prin email la petitii@anrsc.ro sau va puteti adresa dv .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)
Contorizare separată maxmaverick maxmaverick Bună, vă solicit suportul în următoarea situație. Suntem o asociație de proprietari dintr-un ansamblu rezidențial. Datorită lipsurilor lăsate de ... (vezi toată discuția)
Asociația de propietari a solicitat firmei ce se ocupa de apa ... imparatu80 imparatu80 Asociația de propietari a solicitat firmei ce se ocupa de apa menajeră si canalizare,înlocuirea unei conducte de deversare ce se afla in fata blocului ... (vezi toată discuția)