avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul ...

Branșament canalizare nefunctional.
Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva luni că în cîminul apometrului mi se acumulează apă împuțită. Am săpat pe sub țeava de canalizare până la limita cu gardul și am observat că pe sub ea se scurge apă murdară provenită din stradă. După 3 saptamani de facut sesizari la societatea Apă Canal, au venit să desfunde. După operațiune situația este la fel. Apa de la toaletă mi se reintoarce pe sub teava de scurgere. Am băgat pe teava respectivă un tub flexibil (PPR) si este plina teava cu nămol și apă, nivelul mult mai sus decat magistrala strazii. Asta presupune că bransamentul meu nu drenează in sistemul de colectare si partea lichidă refuleaza pe la îmbinari in curtea mea. Ce este de facut? Domnii care mi-au desfundat mi-au spus că e posibil ca tevile din strada să nu fie imbinate corect si să chem o firmă privata să sape să remedieze problema. Chiar este de datoria mea să plătesc manopera, avand in vedere că mi se creează disconfort și stress prin acumularea de dejecții în caminul apometrului, zilnic?Cămin- apometru care s-a transformat într-o hazna? Cui aș putea să mă adresez? Directorului societatii incă o dată? Daca mi spune că trebuie să apelez la firmă privată să mă rebranșeze? Aștept niște opinii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:44, 5 Septembrie 2023
ANRSC
petitii@anrsc.ro
Descrieti problema ca fiind a operatorului Apa Canal .... ilfv sau cine or fi.
In ce localitate sunteti?
Bransamentul de apa apartine operatorului si e problema lui. Ce este dincolo de gardul dv este treaba lor.
Asta vor si ei sa rezolve probleme oameni pe banii lor desi ei trebuie sa rezolve.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Societatea Apa Canal Tecuci.

w_v_w_v a scris:

ANRSC
petitii@anrsc.ro
Descrieti problema ca fiind a operatorului Apa Canal .... ilfv sau cine or fi.
In ce localitate sunteti?
Bransamentul de apa apartine operatorului si e problema lui. Ce este dincolo de gardul dv este treaba lor.
Asta vor si ei sa rezolve probleme oameni pe banii lor desi ei trebuie sa rezolve.
Daca sunt cei de la apa canal Ilfov sunt niste angajati numiti politic membri ai PNL care au fost chelneri si celalt prin primarie.

V-as sfatui sa cititi cu atentie Contractul de furnizare apa-canal, incheiat de catre dvs. cu Societatea Apa Canal Tecuci.
Deci cu atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canal proprietatea asociatiei de locatari? dombricka dombricka Buna ziua, S-a furat capacul unui canal de ape uzate aflat pe spatiul verde din dreptul blocului. Am sesizat Apanova Bucuresti, care dupa verificari ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde de caminele de canalizare?? iulian odob iulian odob Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva?? Am probleme cu societatea de distributie a apei . Am citeva canale de scurgere (apa uzata) care acea societate ... (vezi toată discuția)
Pierdere de apa Dr G Dr G Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Stau la curte si caminul de apometru este in parcarea unui bloc. In urma cu cca 1 saptamana s a oprit apa. Am sunat la ... (vezi toată discuția)