avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere de la buletin a unei persoane. Multa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere de la buletin a unei persoane. Multa sanatate. Am facut si eu o fapta buna. Si ca orice fapta ...

Multa sanatate. Am facut si eu o fapta buna. Si ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita. Am primit in spatiul locativ, asa se numeste parca daca te duci la evidenta populatiei si semnezi ca o persoana sta la imobilul tau/adresa casei tale ca sa-i faca buletin. Nu a stat o secunda in imobilul meu, are si alt nume de familie, dar de la o vreme au inceput sa vina amenzi pe numele persoanei pentru care am semnat la buletin. Cand sa ma duc sa platesc impozitul la casa nu ma lasa sa platesc impozitul la casa doar daca platesc inainte amenzile acumulate in ultimul an. Este corect sa nu-mi dea voia sa platesc impozitul la casa daca nu platesc amenzile pentru alta persoana ? Cum sa procedez sa il ,,dau afara'' din imobilul meu ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare electrocho electrocho Buna ziua, Acum 3 saptamani pe la ora 23 am mers cu cativa prieteni intr-un parc care era inconjurat de gard, probabil ca sa nu mai fie ceva furat din el, ... (vezi toată discuția)
Cum pot face pentru a scoate din spatiu o persoana care nu mai locuieste in imobilul meu banicaemilia banicaemilia Buna ziua, As dori sa stiu cum pot determina autoritatea Politiei care a emis o carte de identitate unei persoane care a stat la adresa unde locuiesc eu, pe ... (vezi toată discuția)