avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna dimineata! sunt functionar public la o primarie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna dimineata! sunt functionar public la o primarie de comuna, ...

Buna dimineata! Sunt functionar public la o primarie de comuna, in urma sentintei civile definitiva si irevocabila, m-am intors inapoi la compartimentul urbanism de unde am fost mutata temporar. Problema este ca colegul care mi -a tinut locul, preciz ca persoana respectiva nu este functionar public, fiind consilierul primarului, nu mi-a predat nimic pe linie de urbanism, desi verbal si scriptic are cunostinta. As dori ce procedura ar trebui facuta ca domnul sa-mi predea ce tine de linie de urbanism, deoarece este un impediment imi a-mi desfasura activitatea conform fisei postului, Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
dobrica_emilia@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Mutare in alt compartiment CAMO CAMO Buna ziua.Sunt f.p. in cadrul unei primarii comunale din 2001.Lucrez in cadrul compartimentului contabilitate si am functia de consilier principal.In anul 2012 ... (vezi toată discuția)
Predarea lucrarilor la modificarea raportului de servici functionar public Cristina0 Cristina0 Speță: există o decizie a ordonatorului secundar de credite prin care se aproba modificarea raportului de serviciu al functionarului public prin mutarea ... (vezi toată discuția)
Recurs snadica snadica In 2009 am dat examen pentru promovarea in functia publica clasa I ,consilier,lucrez in compartimentul urbanism si amenajare a teriroriului intr-o primarie de ... (vezi toată discuția)