Din graba si insuficienta informare, la comanda unei masini noi, am ajuns in situatia sa dam bani pe o masina rabla care s-a dovedit neeligibila .
Cand am dat banii si am primit actele originale ale rablei, s-a semnat intre parti un document care mentioneaza "....am primit de la ... suma de ... reprezentand contravaloarea pentru cesionarea dreptului la prima de casare a autoturismului ... Dupa predarea autoturismului la un centru de casare, proprietarul va radia autoturismul din evidenta circulatiei "
deci nu un contract de vanzare cumparare .
Dupa ce am aflat ca e neeligibila, proprietara rablei a refuzat sa ne dea banii inapoi si ne-a cerut sa semnam contract de vanzare cumparare, lucru care noi il refuzam deoarece apoi legea ne-ar obliga sa o inmatriculam pe noi in 30 zile, ori masina e fara ITP si in halul in care este nici nu l-ar primi, noi de ce sa semnam asa un act cand noi nu vrem sa circulam cu masina aceea .
Proprietara insista/ameninta si doreste sa primeasca actele originale ale masinii, fara sa ne dea banii inapoi .
Casare autoturism
teo62
Am detinut un autoturism , l-am dat unei persoane cu contract de vanzare cumparare, actele autoturismului sunt tot pe numele meu, respectiva persoana nu a ... (vezi toată discuția)
Anulare asigurare
adno
Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)