avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical. Am fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical. Am fost operată pe data de 9 octombrie la un spital din Iași ...

Am fost operată pe data de 9 octombrie la un spital din Iași . După expirarea celor 21 de zile de concediu medical acordat la externare, medicul de specialitate din orașul meu, refuză prelungirea concediului medical. Fără să se uite pe documentele mele, fără să mă consulte, spune că din punctul dumnealui de vedere, sunt aptă de muncă. Citez " Dacă nu ați venit la mine să vă operez, nu vă prelungesc concediul medical. Mergeți la medicul care v-a operat. Eu nu dau concediu pe operația altui medic". Ce pot face în situația asta?



Alte discuții în legătură

Concediu medical mihteo mihteo In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu. Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Am cerut de la medicul de familie concediu medical în continuarea celui primit la ieșirea din spital, dar m-a refuzat. la cine să apelez în continuare pentru a beneficia de concediu medical? Florean Elena Florean Elena Buna dimineata, acum 2saptamani am fost operata, si la iesirea din spital mi - au fost acordate, 21de zile de concediu medical. Am intrebat medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Medical pt infract Vica robu Vica robu Am suferit un infract acum o luna .la externare mi sa dat medical pe o perioada de 30 de zile, astăzi am fost în spital pentru prelungire medical și după ... (vezi toată discuția)