avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare teren Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare teren Am avut un teren in acte de 2500mp ...

Va rog dați mi un răspuns !
Am avut un teren in acte de 2500mp l-am vândut în 2005 de acte ,cadastru ect sa ocupat cumpărătorul fiind prieten bun cu mine. Acum am descoperit că în act de VC scrie 2724mp am vândut iar în paranteză din acte 2500.Acum vecinul care a descoperit asta vrea sa mă de-a pe mine in judecată că am vândut mai mult decât aveam . Ajutați mă cu un răspuns . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am avut un teren in acte de 2500mp l-am vândut în 2005 de acte ... mierloiuionela mierloiuionela Am avut un teren in acte de 2500mp l-am vândut în 2005 de acte ,cadastru ect sa ocupat cumpărătorul fiind prieten bun cu mine. Acum am descoperit că în ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa fac ceva? ela_79 ela_79 Va rog sa ne ajutati cu un sfat! Acum 3 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un teren in buc cu o casa de chirpici. In ideea de a o darama si construi ... (vezi toată discuția)
Teren alexandra nicolae alexandra nicolae Locuim in casa bunicilor .Acestia au cumparat casa in 1987 .Pe actul de vanzare-cumparare scrie ca avem 10 m pe latime in spate ,10m in fata .In anul 1994 ... (vezi toată discuția)