avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!Am o rugăminte la dvs dacă aveți ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!Am o rugăminte la dvs dacă aveți posibilitatea să ...

Buna ziua!Am o rugăminte la dvs dacă aveți posibilitatea să mă îndrumați:eu am amenzi contravenționale din anul 2014,insumind 7300lei, aș dori să știu ce pot sa fac ca să nu mai îmi apară în sistem?

Alte discuții în legătură

Termen prescriere amenda anaf - persoana juridica allexs96 allexs96 Buna ziua, vin cu urmatoarea situatie, la inceputul anului 2009 societatea la care sunt administrator a primit o amenda contraventionala in cuantum de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Figurez la administratia financiara cu o amenda despre care nu stiu nimic ciprian_cocos ciprian_cocos Buna ziua, am vrut sa efectuaz plata taxelor si impozitelor pentru anul in curs prin intermediul ghiseul.ro, si am constatat ca figurez cu o amenda in ... (vezi toată discuția)
Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)