avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzarea unui autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzarea unui autoturism

Buna seara
Am o intrebare legata de vanzarea unui autoturism proprietate personala.
Se poate vinde fara plata taxelor locale la primarie ? Impozit la casa etc.
Am citit un articol conform caruia legea a fost modificata in 2020 iar vanzarea autovehiculelor persoanelor fizice se poate face daca impozitul aferent acelui auto a fost platit si nu si cel al locuintei .
Am citit si articolul din lege insa lasa loc de interpretare in sensul in care spune ca nu mai e nevoie de certificatul fiscal in forma fizica daca se foloseste un contract de vanzare cumparare tip.
Insa in contract este stipulat in dreapta sus ca vanzatorul nu are debite la data de 1 a lunii urmatoare fara a stipula ce fel de debite .
Puteti va rog clarifica ?
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere din evidentele fiscale - auto- ionilie ionilie Am avut o masina accidentata pe care am vanduto an alt judet pers.respectiva a anscris masina dupa ce a reparato(ma rugat sa-i las numerele pt. a putea sa o ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto daryana daryana Buna ziua ! In ce conditii o persoana fizica poate sa vanda un autorturism unei societati ? Mentionez ca acea persoana este si actionar al societatii care ... (vezi toată discuția)