avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări viorel04
                      Utilizator

viorel04
                      Utilizator                    

mincinosul	                   

Bună ziua, părintii mei au teren dat in arenda la S.c. Comcereal Vaslui (porumboiu adrian). Anul trecut  au primit arenda cuvenită. intre timp au facut 2 ... (vezi toată discuția)
	                    mincinosul	                   

Bună ziua, părintii mei au teren dat in arenda la S.c. Comcereal Vaslui (porumboiu adrian). Anul trecut  au primit arenda cuvenită. intre timp au facut 2 ... (vezi toată discuția)

nicoZidaru	                   

Buna ziua, 
As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
	                    nicoZidaru	                   

Buna ziua, 
As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)

jordan_a2010	                   

Am situatia urmatoare:
Un contract de arenda pentru o suprafata de 3000m incheiat la 01.09.2010 pe 3 ani pana in 01.09.2013 si inregistrat la primarie asa cum ... (vezi toată discuția)
	                    jordan_a2010	                   

Am situatia urmatoare:
Un contract de arenda pentru o suprafata de 3000m incheiat la 01.09.2010 pe 3 ani pana in 01.09.2013 si inregistrat la primarie asa cum ... (vezi toată discuția)