avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire la impozit pe casa și teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire la impozit pe casa și teren

Dacă plătesc impozit la casa și teren de peste 30 ani, cum pot beneficia de ceva care sa ma ajute sa pot fi scutit de taxe pe cladire de la primărie? Menționez ca sunt pers cu handicap și nu dețin titlu de proprietate. Pot invoca ceva care sa ma ajute?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe si inpozite la persoanele cu handicap redialboss redialboss buna seara as dorii sa stiu daca o persoana cu handicap accentuat grd.2 poate beneficia de scutire la plata inpozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe cladiri si terenuri -persoane cu handicap rsimion rsimion persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe cladire si terenul aferent acesteia, sau sunt scutite de plata impozitului pentru tot terenul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladire si teren cojocri61 cojocri61 Sotia mea face parte din persoanele cu handicap accentuat. Doresc sa stiu daca sunt scutit de impozit pe cladire si teren intrucat de la primarie mi s-a ... (vezi toată discuția)