avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca am custodie exclusiva si am fost cu avionul cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca am custodie exclusiva si am fost cu avionul cu fetita mea ...

Daca am custodie exclusiva si am fost cu avionul cu fetita mea in Anglia cu pasaportul ei si decizia de divort , pot iesi din tara sa plec in Turcia cu ea dar cu autocarul? Precizez ca decizia de divort in care se afla si decizia custodiei sunt in acelasi document si cand am fost in Anglia cu avionul nu am avut acest document tradus in alta limba am folosit documentul in lb romana. Cand plecam in Turcia il folosim tot in lb. romana? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:31, 15 Noiembrie 2023
Eu recomand să traduceți hotărârea când plecați în Turcia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Procura speciala.urgent! irina_iris_19 irina_iris_19 buna ziua.sora mea are un copil de 12 ani .e divortata.are hotarare definitiva si irevocabila.copilul e incredintat ei.poate sora mea sa-mi faca mie o procura ... (vezi toată discuția)
Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)