Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca la instanta s a zis ca un denunt s a concretizat ...

Buna ziua, daca la instanta s a zis ca un denunt s a concretizat si s a amanat pana luna viitoare, se scade din pedeapsa? Am avocat, doar ca nu imi da raspunsul, multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:04, 16 Noiembrie 2023
Daca sunt îndeplinite condiţiile legii se va lua în seama.
Avocatul de caz cunoaște piesele dosarului.
Incercati sa angajati avocat care sa se priceapă foarte bine și nu doar asa ca sa nu ziceți ca nu aveți avocat.
Daca sunt îndeplinite condiţiile legii se va lua în seama.
Avocatul de caz cunoaște piesele dosarului.
Incercati sa angajati avocat care sa se priceapă foarte bine și nu doar asa ca sa nu ziceți ca nu aveți avocat.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc ... Allyson Allyson As mai avea o intrebare..o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive...Avocatul a sfatuit-o sa meargă ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! am o citație pentru prezentare la tribunal ... User270851 User270851 Va salut cu respect! Am o citație pentru prezentare la tribunal in urma unui dosar deschis în calitate de inculpat pentru deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis retinut pentru alcoolemie dodoalx17 dodoalx17 Buna ziua tuturor! Am o mare problema,anul trecut in luna iunie am facut ceva rusinos...ceva grav...am condus sub influenta bauturilor alcoolice,fiind ... (vezi toată discuția)