avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc ...

As mai avea o intrebare..o prietena are dosar penal pt trafic de droguri de mare risc si operatiuni cu produse psihoactive...Avocatul a sfatuit-o sa meargă pe recunoastere.Cat se va scadea din pedeapsa?! Ar putea exista circumstante atenuante pt a se scadea limita de pedeapsa sub minim?!
Are vreo speranță la suspendare?momentan e in arest la domiciliu dupa 2 luni de arest preventiv.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:55, 29 Octombrie 2023
Trebuie sa vorbească cu avocatul de caz.
Situațiile sunt diferite în prezent.
Nu mai este cum era...
Doar dacă vede dosarul avocatul își poate da seama.
Nu merge pe vorbe.

București 2023
Ca efect al recunoașterii, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3. La traficul de droguri exista și prevederi speciale de reducere sau chiar neaplicare a pedepsei - art 14 și art. 15 din Legea nr. 143/2000. De ex. poate beneficia de o reducere suplimentara dacă ajuta la descoperirea altor persoane și fapte.
Pentru a beneficia de suspendarea executării pedepsei, pedeapsa rezultanta trebuie sa fie de max 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunosterea faptei florin2kx florin2kx Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
Talharie - posibilitate primire pedeapsa cu suspendare genoclau genoclau buna seara, as avea o antrebare pt o talharie in banda organizata comisa de un minor fara antecedente penale poate fi pedepsit doar cu ... (vezi toată discuția)
Exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc? ContSters159613 ContSters159613 buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au ... (vezi toată discuția)