avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va salut cu respect! Am o citație pentru prezentare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Va salut cu respect! Am o citație pentru prezentare la tribunal ...

Va salut cu respect!
Am o citație pentru prezentare la tribunal in urma unui dosar deschis în calitate de inculpat pentru deținere de droguri de mare risc (0,41g Ecstasy) pentru consum propriu, obiectul dosarului fiind "masuri și excepții dispuse de judecatorul de camera preliminară"
Este obligatorie prezenta mea in aceasta fază a procesului?
In camera preliminară se mai poate face acordul de recunoaste a vinovăției?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 21 Decembrie 2023
Este bine sa va prezentați.
Sa va luați avocat daca nu va prezentați dar oricum avocatul contează.
Insa, nu angajati avocat asa aiurea ci unul care sa se priceapă.

Nu se mai poate încheia acord de recunoaștere a vinovăției dar avocatul va poate scoate o pedeapsă echitabilă.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie demaggio demaggio salut,mi`a venit o citatie si am nelamuriri la ea, suna in felu urmator : in calitate de inculpat, pentru Fond - consumul ilicit de droguri (legea ... (vezi toată discuția)
Probe la dosar acablau123 acablau123 Buna Intrebarea mea este Un suspect/inculpat intr-un dosar penal a dat o declaratie fara un aparator de fata, dupa ce a dat declaratia sa ajuns la fara de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se poate primi pt deținere droguri? Nycky90 Nycky90 Buna seara! Ce pedeapsa se poate primi pt deținere de droguri(1g ecstasy)? Dosarul este deschis de mult însă persoana in cauza nu a-a prezentat pana acum la ... (vezi toată discuția)