avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum SE poate radia Ipoteca Bankcoop,fara vreo ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum SE poate radia Ipoteca Bankcoop,fara vreo adeverinta care ...

Cum SE poate radia Ipoteca Bankcoop,fara vreo adeverinta care sa ateste achitarea datoriei? Am cautat peste tot,nu Mai sunt arhive,sau vreun lichidator.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
gabi6663, utilizator
Buna,este cineva in aceeasi situatie. Imi puteti spune va rog cum ati rezolvat-o?Multumesc!

gabi6663 a scris:

Cum SE poate radia Ipoteca Bankcoop,fara vreo adeverinta care sa ateste achitarea datoriei? Am cautat peste tot,nu Mai sunt arhive,sau vreun lichidator.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate rezolva foarte Usor Cand aveti timp dati-mi un mesaj (editat - nu postati date personale pe acest forum public).

Militaru Laura a scris:

Buna,este cineva in aceeasi situatie. Imi puteti spune va rog cum ati rezolvat-o?Multumesc!

gabi6663 a scris:

Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
VladP, administrator
Cum ați rezolvat cu ipoteca la bankcoop?Mulțumesc!

gabi6663 a scris:

Se poate rezolva foarte Usor Cand aveti timp dati-mi un mesaj (editat - nu postati date personale pe acest forum public).

Militaru Laura a scris:

gabi6663 a scris:

Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Mariamaria4321, utilizator
Aveti un link pus mai sus de colegul Cornel Vasile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare ipoteca bankcoop casandrescu_carmen casandrescu_carmen Buna ziua,am avut un credit cu ipoteca,la Bankcoop,a fost achitat ,iar acum trebuie sa radiez ipoteca ,in cartea funciara. Am vorbit cu fostul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)
Lichidator bankcoop amfilofie amfilofie Buna ziua, va rog, pentru a obtine o adeverinta de venit in perioada lucrata, de la BANKCOOP (Neamt), carui lichidator trebuie sa ma adresez? Multumesc, c ... (vezi toată discuția)