avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract cu intermediar flota partenera bolt food
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract cu intermediar flota partenera bolt food

Buna dimineața, am vorbit cu cineva la bolt food sa mă angajez că și curier și am lucrat vreo 2 săptămâni până să facă contractul de munca, cu toate că înainte să ajung la el vorbisem că îl face din prima zi, de bani nu a fost problema dar se comporta dubios + in contract sunt niste clauze dubioase, ce vreau să știu este părerea voastră despre contract [URL=[ link extern ] ]
[URL=[ link extern ] ]
[URL=[ link extern ] ]
[URL=[ link extern ] ]
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
Unexplainable, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca seful ma hartuieste sexual? DeeaRaina DeeaRaina Am fost angajata la o firma timp de un an si jumatate, in tot acest timp auzeam zvonuri ca seful se culca cu toate angajatele care sunt dornice. Nu am crezut ... (vezi toată discuția)
Postari pe bloguri a unor informatii despre fostul loc de munca SimonaCarmen SimonaCarmen Buna ziua, am fost angajat la un fast food, de unde am fost concediat.Dupa concediere am postat pe site-ul (blogul) meu parerile mele despre acel fast ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez ca si curier la bolt, eu fiind student, si ... balatalurcis balatalurcis Buna seara, lucrez ca si curier la Bolt,eu fiind student, si ca taxe platesc doar 50 de lei contractul de munca si comisionul firmei partnere.Dar ce nu inteleg ... (vezi toată discuția)