avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, Știe cineva dacă s-au făcut modificari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, Știe cineva dacă s-au făcut modificari in codul ...

Bună seara,

Știe cineva dacă s-au făcut modificari in codul penal privind cumularea pedepselor sau a sporului de pedeapsa acum in ultima perioadă ?

Alte discuții în legătură

Noul cod penal Oana Savin Oana Savin Aspecte interesante sunt in noul Cod Penal:  cererile de eliberare provizorie sau contestatiile cu privire la arestul preventiv vor fi judecate de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Incerc sa aflu si eu raspuns clar la urmatoarea problema. Am incercat sa caut rezolvare cautand dar nu am gasit. Avem urmatoarele date : - ... (vezi toată discuția)
Cumulare pedeapsa astridamel astridamel Pentru o infractiune de inselaciune in forma continuata, cineva a primit, prin aceeasi hotarire sentinta, in prima instanta , o pedeapsa de 4 ani si alta de ... (vezi toată discuția)