avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Inscriere in OCPI ilegala?
Discuție deschisă în Executare silită

Inscriere in OCPI ilegala?

Buna seara, acum ceva timp am intrebat despre o executare silita primita de la Investcapital, de la o datorie Orange de acum cativa ani, datorie la care nu am facut contestatie la executare pentru prescriere. M-am trezit executat silit pentru o suma in jur la 2300 de lei, din care mi-au fost retrasi din cont cam jumtate de bani pana acum, in 2 luni mai exact. Astazi am primit de la OCPI o notificare ca executorul a cerut inscrierea in cartea funciara pentru doua din bunurile mele imobile ( terenuri ) a creantei de 2300 de lei si acum apare INVESTCAPITAL in locul numelui meu. Sper ca m-am facut inteles. Aveti idee cum e posibil ca o datorie deja achitata pe jumatate sa provoace atatea daune si daca este legal ca executorul dupa ce a vazut ca exista plati, totusi a procedat la inscriere in OCPI? Exista un model de contestatie sau luna asta dupa ce se achita restul de datorie, notarile la OCPI se sterg de la sine? Cu ce probleme ma mai pot trezi, Doamne fereste sa raman fara terenuri de mii de euro pentru o datorie de 1100 lei ( ramasita )?
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2023
calinpisa, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita florinzoom florinzoom Am primit azi o notificare de somatie imobiliara de la executorul judecatoresc. prin care sunt anuntat ca am de plata suna de 9000 lei creditoarei ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)