avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In 15.11.2023 am depus o contestație la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In 15.11.2023 am depus o contestație la executare ...

Buna ziua! In 15.11.2023 am depus o contestație la executare invocand termenul de prescripție, fara a solicita suspendarea executarii. Ulterior, pe 27.11.2023 am primit un proces verbal de sechestru, admis de instanta in 10.11.2023. Pot depune printr-o singura cerere suspendarea executarii si suspendarea provizorie a executarii sau trebuiesc depuse 2 cereri separat?

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita radube radube Ca sa pot contesta titlul executoriu emis trebuie sa platesc o asa numita cautiune.Stie cineva cum se determina aceasta cautiune?Si aceasta cautiune odata ... (vezi toată discuția)
Poate un executor sa continue executarea daca s-a deschis un dosar civil in urma depunerii contestatiei la executare hot_oliviu hot_oliviu Va rog lamuriti-ma si pe mine, un nestiutor speriat. Am perdut un proces si s-a deschis un dosar de executare silita. Ulterior am inaintat o contestatie la ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie executare silita. dovada existentei contestatiei propriu -zise.calcul cautiune. Av_Mihaita Av_Mihaita Va rog, domnilor colegi avocati sa-mi spuneti: 1. La cererea privind suspendarea provizorie a executarii silite trebuie atasat certificat de grefa cu nr. de ... (vezi toată discuția)