avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pot detasa cetateni non UE, din Europa ( a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pot detasa cetateni non UE, din Europa ( a se preciza ...

Buna ziua,
Pot detasa cetateni non UE, din Europa ( a se preciza ca nu sunt nepalezi, philipinezi, etc.), angajati pe firma din Romania, pentru un proiect pe care il avem in Polonia?
Daca da, care este perioada, care sunt conditiile?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stie cineva ceva despre angajarea nepalezilor in romania? ... MNasty MNasty buna ziua, stie cineva ceva despre angajarea nepalezilor in Romania? cum se realizeaza detasarea transnationala? Se intocmeste CIM si se transmite in ... (vezi toată discuția)
Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)
Rezidenta persoane non ue allpost allpost Buna ziua, As dorii sa stiu cum un cetatean NON UE poate sa obtina rezidenta in Romania , si daca are rezidenta in Romania daca poate sa intre intrun alt stat ... (vezi toată discuția)