avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit o instiintare de la DIICOT ca suspect!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit o instiintare de la DIICOT ca suspect!

Buna seara ! Am primit si eu o instiintare ca ffind suspect, dar nu stiu prea multe pentru ca nu am avut niciodata de-a face cu asa ceva si voiam sa va intreb pe voi, citez " in conformitate cu art 220 din legea 135?2010 privind codul de procedura penala, va instiinta ca la data de 11.12.23, ora 12;30 am procedat la afisarea prezentei, neffind indeplinite conditiile de inmanarea a plicului cuactele de procedura aferente dosarul cu nr, aflat in curs de solutionare la DIICOT bucuresti,structura centrala, va comunicam casunteti in drept sa va prezentati dupa o zi de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 3 zile, pentru inmanarea actelor de procedura la sediul structurii centrale DIICOT din bucuresti in zilele lucratoare.De asemenea mentionam ca, in cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentati pentru comunicarea actelor de procedura in termenul de 3 zile, actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen." atat mi a fost scris pe o hartie pe care am primito, as dorii daca ma puteti ajuta ce este de facut in cazul acesta, pentru ca sincer nu am avut niciodata de-a face cu lucruri de genul. Multumesc mult anticipat !

Alte discuții în legătură

Am primit o instintare si nu stiu ce inseamna marian22224 marian22224 Buna ziua , am fost dat in judecata intr-un dosar penal si am primit aceasta instiintare\" In conformitate cu art 260 din Legea 135/2010 privind procedura ... (vezi toată discuția)
Înștiințare articolul 260 legea 135/2010 Alexandru1696 Alexandru1696 Bună ziua, Astăzi am găsit în ușă o înștiințare pe numele tatălui meu, decedat în luna iunie. \"In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 ... (vezi toată discuția)
Notificare pentru inmanare acte de procedura, la sediul instantei VioletaMIHAIL VioletaMIHAIL Buna ziua, Am primit si eu aceasta instiintare prin posta si nu inteleg unde sa ma duc si ce trebuie sa fac iar la telefon mi se da cu flit. Ma puteti ... (vezi toată discuția)