avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura la servicii UBER de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura la servicii UBER de transport

Am utilizat servicii UBER de transport, si in toate cele 6 cazuri nu am primit chitanta fiscala pentru plata in numerar.....toti au invocat ca-mi vine factura pe email, si ce daca? Eu nu pot s-o decontez fiind in delegatie de serviciu, este oare frauda fiscala? Am mers cu BOLT..2 cazuri identice,....cu TAXI mai exista ceva... Oare am descoperit marea frauda UBER/BOLT?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se deconteaza uber/bolt/taxi local la conferinte? mitachealina mitachealina In cazul participarii la conferinte in tara cu autoturismul, se pot deconta bonurile fiscale de deplasare cu Uber/Bolt/taxi, in cazul in care deplasarea de la ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)
Justificare numerar casierie thesimonelu thesimonelu din nou un semn de intrebare...e vb de asociatia parintilro unei gradinite de stat, neplatitoare de tva, casiera gradinitei....deci nu a asociatiei...cea din ... (vezi toată discuția)