avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... In 2023 un SRL a trecut la impozitul pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

In 2023 un SRL a trecut la impozitul pe profit

Buna ziua! Daca in anul 2023 un SRL cu activitate de asistenta stomatologica (CAEN 8623) a trecut la impozit pe profit datorita depasirii plafonului ce fel de impozit va aplica incepand cu anul 2024 avand in vedere ca activitatile medicale trebuie sa aplice 3%? Aceasta poate sa revina la impozit micro?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la impozit pe profit la micro contabadi contabadi Buna ziua Am un SRL cu cod CAEN 8623, infiintata in August 2022. Am fost in 2022 cu 3 la suta imp si fara salariat. In 2023 am depus decl.700 si am trecut la ... (vezi toată discuția)
Activitati de asistenta stomatologica ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici Va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am infiintat un SRL-D cu cod CAEN 8623 - Activitati de asistenta stomatologica si as dori sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)