Am avut un accident in felul urmator: trebuia sa ies dintr-o parcare(genul de parcare unde masinile sunt paralele), avand vizibilitate redusa tinand cont ca a fost intuneric afara si ploua m-a dirijat o persoana de afara. Eu dadeam incet cu spatele intrand pe banda cu sens opus, intre timp masina care stationa pe avarii 3-4 metri mai in fata a dat sa mearga inainte 1-2 metri(in sensul corect de mers inainte) si dupaia in viteza a dat cu spatele neasiguranduse in absolut nici o oglinda si nici in camera spate a masinii, astfel el a dat cu spatele vreo 3-4 metri in viteza si nici macar nu a vazut omul din spatele lui, cel care m-a dirijat. A dat cu spatele in viteza si era sa loveasca persoana care ma dirija pe mine, intre timp persoana respectiva s-a tras sa nu fie lovita si a apucat sa imi strige sa opresc. Am oprit insa el a continuat sa dea cu spatele si mi-a frecat bara din spate.
Cine considerati ca a fost vinovat in situatia data cu aceste detalii? Mi se pare incredibil ca initial a dat sa plece de pe loc dupa ce a stationat pe avarii si ulterior s-a razgandit si a dat cu spatele atat de mult si cu viteza, manevra neasteptata de nimeni. Totul a fost o fractiune de secunda. Nimeni nu a patit nimic fizic.