avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale A emis proces verbal terminare lucrări
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

A emis proces verbal terminare lucrări

Bună ziua, mi sa emis proces verbal terminare lucrări, locatia era înscrisă p+1+m, acum este p+2. Dacă ma înscriu pe rol fiscal de anul acesta plătesc de anul viitor pentru p+2? Dacă ma înscriu după 1 ianuarie 2024, platesc la anul pentru p+2 ( în 2025 ) ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se impoziteaza o cladire(doar parter) cu p.v de receptie partial? simonelli simonelli Buna seara, Va rog sa ma ajutati sa ies din aceasta disputa pe care o am referitor la aceasta constructie.Am un P.V de receptie partial in care se specifica ... (vezi toată discuția)
1) datorita unei erori a subsemnatului la redactarea declarației unice ... voicudamian voicudamian 1)Datorita unei erori a subsemnatului la redactarea Decl.Unice pt.2018, ANAF a emis decizia 1/aprilie 2024 de stabilire din oficiu a CASS in valoare de 2280 ... (vezi toată discuția)
Taxe la inspectoratul de stat in constructii and_alx and_alx Buna ziua, In anul 2007 am obtinut o autorizatie de construire(casa structura lemn P+M) intr-un municipiu resedinta de judet. Un an mai tarziu termin casa si ... (vezi toată discuția)