avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii overdraft
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

overdraft

beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza banca pt acoperirea imprumutului
Cel mai recent răspuns: lomagnificul , utilizator 21:54, 28 Septembrie 2010
In functie de ceea ce scrie in conventia incheiata intre banca si angajator.
multumesc de raspunsul promt!dar nu ami am contractul!poate sa imi elibereze banca o copie?multumesc anticipat
Sunt unele conventii care prevad ca atunci cand un angajat pleaca sa fie instiintata banca,iar angajatorii introduc pe nota de lichidare si viza bancii.
Indiferent de conventie tot salariatul va raspunde pentru neachitarea sumelor.
Intrebarea era referitoare la girant si modalitatea de recuperare a sumei acordate.

Alte discuții în legătură

Biroul de credite yume21 yume21 Buna ziua! Am luat o rata de 7000 de lei aproape acum un an de la OTP BANK cu o durata de rambursare de 5 ani. Acum doua luni firma la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Claudiu Filip Claudiu Filip Buna ziua! Am aflat de curand ca am fost introdus in Biroul de credite de catre banca italo-romena cu restante de 120 de zile. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)