avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare in legatura cu OLX si ANAF
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare in legatura cu OLX si ANAF

Buna ziua, eu obisnuiesc sa cumpar de pe OLX diferite obiecte, ma bucur de ele pana ma plictisesc si dupa le vand, micul meu profit (2000 de lei) il declar frumos la ANAF ca sa pot dormi linistit noaptea. Mi s-a intamplat de cateva ori sa cumpar de la persoane care au un nume fals atat pe AWB-ul de la Curier cat si pe OLX pentru a evita impozitarea de 10% pe profit, intrebarea mea este, ce risca aceste persoane care au nume fals atat pe AWB cat si la contul de OLX pentru evitarea ANAF-ului? Am gasit doar "Frauda Informatica" si "Evaziune FIscala", dar nu stiu daca este adevarat. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)
Speta colet retur cu produs diferit ClaudiuCom87 ClaudiuCom87 Se prezinta urmatoarea situatie: - pe 19.11.2018 am expediat un colet unui client - coletul a fost ridicat pe 21.11.2018, asa cum scrie si in tracking awb - ... (vezi toată discuția)
Daune morale în cazul infractiunii de fals în inscrisuri și uz de fals Marian.g Marian.g Buna seara! Va scriu în speranta ca voi putea obtine niste sfaturi în legatura cu situatia în care mă aflu. Acum aprox. o saptamana am fost contactat ... (vezi toată discuția)