Alex_29 
	    	Utilizator

Alex_29 
	    	Utilizator	    

SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat

SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat	    

ibn 
	    	Utilizator

ibn 
	    	Utilizator	    

Elena 47	                   

PFA neplatitor de TVA , contabilitate in partida simpla, pot cumpara o imprimanta second hand , de la o persoana fizica ? Pentru imprimanta exista factura si ... (vezi toată discuția)
	                    Elena 47	                   

PFA neplatitor de TVA , contabilitate in partida simpla, pot cumpara o imprimanta second hand , de la o persoana fizica ? Pentru imprimanta exista factura si ... (vezi toată discuția)

mihairemus	                   

Detin un autoturism second hand de 6 luni, l-am achizitionat ca persoana fizica tot de la o persoana fizica in baza unui contract, iar de curand am infiintat ... (vezi toată discuția)
	                    mihairemus	                   

Detin un autoturism second hand de 6 luni, l-am achizitionat ca persoana fizica tot de la o persoana fizica in baza unui contract, iar de curand am infiintat ... (vezi toată discuția)

AndreiRei93	                   

Buna seara! Am si eu o intrebare, as vrea sa imi deschid un magazin online de telefoane second-hand pe care sa le achizitionez de la persoane fizice.
Vreau sa ... (vezi toată discuția)
	                    AndreiRei93	                   

Buna seara! Am si eu o intrebare, as vrea sa imi deschid un magazin online de telefoane second-hand pe care sa le achizitionez de la persoane fizice.
Vreau sa ... (vezi toată discuția)