avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei ...

In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei se acorda voucher de vacanta din ianuarie 2024, indiferent daca acesta este si actionar la o firma privata si primeste trimestrial dividende? In ce situatie se cumuleaza salariul net cu dividentele ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 22 Martie 2024
Angajații din sistemul bugetar care depășesc salariul de 8.000 de lei net nu vor mai încasa vouchere de vacanță.

Nu exidsta text de lege care sa interzica cumulul salariului cu dividende.
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua!
Daca un functionar public totalizeaza venit net peste 8000 lei , acesta fiind compus din salariu si spor pentru fonduri europene, care nu este cu caracter permanent, poate beneficia de voucherele de vacanta?
Potrivit noilor prevederi, începând cu 1 ianuarie 2024, instituțiile publice și cele de apărare, ordine publică și securitate națională vor oferi anual vouchere de vacanță în valoare de 1.600 lei pentru personalul cu salarii lunare nete sub 8.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)
Se mai deconteaza serviciile de cazare, in valoare de 1450 lei, ... VivieneV VivieneV Se mai deconteaza serviciile de cazare, in valoare de 1450 lei, pentru politisti, incepand cu 01.11.2023? (vezi toată discuția)
Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)