avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot face o plângere împotriva profesorului de sport ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot face o plângere împotriva profesorului de sport al fiicei ...

Pot face o plângere împotriva profesorului de sport al fiicei mele cea și viitorul diriginte al fiicei mele cea mica, pentru comportamentul său neacademic ,filtrând cu soția mea până am ajuns să divorțez.Mentionez că momentan este și diriginte al unei
clase .Ca dovada am și mesaje de la cei doi ..Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 07:59, 8 Ianuarie 2024
Bună dimineața! Puteți face plângere pentru că dreptul la petiționare este garantat de Constituție. Asta nu inseamnă că veți rezolva ceva in situația dumneavoastră. Soția dumneavoastră poate discuta cu cine dorește și ii face plăcere, inclusiv cu profesorul de sport. De asemenea, profesorii nu au vreo interdicție sau vreo obligație profesională de rezervă in ceea ce privește relații cu părinții elevilor. Profesorul respectiv nu a săvârșit nicio abatere disciplinară prin faptul că flirtat cu soția dumneavoastră. Orice s-a intamplat intre ei, este clar că a fost consimțit de ambele părți. Mai mult decât atât, înainte să faceți o plângere, ar fi indicat să analizați mai multe aspecte. Mesajele de care vorbiți v-au fost trimise dumneavoastră de către cei doi ? Cum ați intrat in posesia lor ? Dacă ați accesat fără drept telefonul soției....sfatul meu este să stergeți mesajele repede și să nu mai pomeniți de ele pentru că puteți fi cercetat penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Fiica mea este eleva de gimnaziu la liceul de muzica ... Alexandra Fit Alexandra Fit Buna seara, Fiica mea este eleva de gimnaziu la Liceul de Muzica din Brasov. Aici invata elevi din clasa 0 pana in clasa a XII-a. Scoala dispune de doar 3 ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere, ce ar face cineva in aceasta situatie? ChidinNuta ChidinNuta Fetita mea considera ca este un elev bun la invatatura. Din cand in cand, participa si la olimpiade. Dupa o olimpiada, profesorul ei a fost atat de ... (vezi toată discuția)