avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Am construit o casa in baza puz-ului in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Am construit o casa in baza puz-ului in vigoare la ...

Buna ziua, Am construit o casa in baza puz-ului in vigoare la data inceperii constructiei (in care era prevazut drum de 9 m), insa, intre timp, puz-ul a fost modificat (drumul este de 7 m), astfel ca, in loc de 7,5 m de la casa, pana la axul drumului, avem 5 m de la constructie pana la axul drumului. Va rugam sa ne spuneti cum putem intabula totusi casa (terenul e intabulat). Multumim!

Alte discuții în legătură

Hotarare consiliu local pentru aprobare puz cosmincotinghiu cosmincotinghiu Buna,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o problema pe care o am cu un vecin.Sunt proprietarul unei parcelele de teren pe care am construit o ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind reglementarile in constructii buna seara!! ... IoanaAdochiei IoanaAdochiei Intrebare privind reglementarile in constructii Buna seara!! Va rog frumos sa mă ajutați să mă lămuresc în următoarea speță: Daca PUZ-ul initial ... (vezi toată discuția)
Este posibila transformarea unui teren extravilan intr-unul intravilan? ale15 ale15 Buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Bunica mea detine un teren la tara (12ari), la iesirea din sat. Acesta nu este intabulat, dar are ... (vezi toată discuția)