avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut! Acum doua zile am avut telefonul la o persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut! Acum doua zile am avut telefonul la o persoana si acum ...

Salut! Acum doua zile am avut telefonul la o persoana si acum am scos extrasul de cont si am vazut ca banii i-au fost transferati altei persoane, mai pot face plangere?
Cel mai recent răspuns: Petrear80 , utilizator 14:26, 12 Ianuarie 2024
cum a avut acces la datele contului?
plangere nu puteti sa faceti ca nu aveti de ce.
Puteti sa solicitati acelei persoane banii inapoi ca plata nedatoarata.
Pai cred ca le-a ghicit,ca era data mea de nastere,asta a fost prostia mea. Deci nu pot face nimic?
Faceti plangere la politie.
Un avocat mi-a spus ca nu am cum sa dovedesc ca nu eu am trimis si mai naspa ca a trecut mult timp
ce inseamna mult timp?
plangere, repet, nu aveti pt ce sa faceti.

Alte discuții în legătură

Bani furati din contul bancii - on line banking sisko sisko buna tuturor nu stiu daca ati mai auzit de asa ceva , dar mie tocmai mi s-a intamplat : mi-a fost lichidat contul din banca prin on line banking . va rog ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Furt banii de pe card Elenacosmina88 Elenacosmina88 Bună seara, acum câteva zile am sesizat ca s-au scos de pe catdul meu toata suma de bani(au mai ramas-9,suma care nu merge scoasa). Am fost la bancă si am ... (vezi toată discuția)