avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ...

Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau trebuie sa fac cartea mașini(RAR) ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 10:57, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O puteti declara fiscal dupa ce o inmatriculati.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
latka, moderator
Poi eu o sa am nevoie de fiscal că sa înmatriculez mașină,
Deci vreți să spuneți că eu numai am nevoie de fiscal de la firma respectiva,in rest am toate actele factura,carte,cmr,certificat, mașină este adusa din Olanda
De la firma respectiva va trebuie contractul de vinzare cumparare, daca intermediaza, sau factura. Nici nu exista certificat fiscal cind cumperi din Romania, doar niste stampile pe un formular, de la DITL al primariei vinzatorului.
[ link extern ]
Acum ati adus-o din UE, e la prima inmatriculare in Romania. Firma de la care ati luat-o a inmatriculat-o deja in Romania ? Nu cred.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
latka, moderator
Mașină este adusa din Olanda de firma respectiva, firma de la care am cumparato a scos deja un rand de numere rosi

Alte discuții în legătură

Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Buna ,am cumparat un autoturism care a fost adus din olanda . ... Aflorii Aflorii Buna ,am cumparat un autoturism care a fost adus din Olanda . Aitoturismul are nr rosu obtinut de persoana care la cumparat din Olanda. Am act de vanzare ... (vezi toată discuția)