latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 Cole86 
	    	Utilizator

Cole86 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 Cole86 
	    	Utilizator

Cole86 
	    	Utilizator	    

Vally1986	                   

Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina  eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
	                    Vally1986	                   

Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina  eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)

crt82	                   

Buna ziua,
Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
	                    crt82	                   

Buna ziua,
Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)

Aflorii	                   

Buna ,am cumparat un autoturism care a fost adus din Olanda . Aitoturismul are nr rosu obtinut de persoana care la cumparat din Olanda. Am act de vanzare ... (vezi toată discuția)
	                    Aflorii	                   

Buna ,am cumparat un autoturism care a fost adus din Olanda . Aitoturismul are nr rosu obtinut de persoana care la cumparat din Olanda. Am act de vanzare ... (vezi toată discuția)