avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pensie alim. fără răspuns. Bună ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pensie alim. fără răspuns. Bună ziua, În ...

Executare silita pensie alim. fără răspuns.
Bună ziua,
În ianuarie 2023 la cererea fostei soții judecătorul emite hotărârea cu privire la pensie întreținere copil minor și copil major continuarea studiilor, 1/8 din venitul net efectiv încasat.
În octombrie 2023 primesc plic cu toate documentele referitoare la dosarul de executare, pentru copilul minor de la executor în care îmi mi se cere sa le trimit plățile făcute la zi pentru el și adeverinta de venit de la ANAF.
Le trimit pe toate, nu primesc niciun răspuns pana în data de 08.01.2023 când primesc un e-mail de la executor în care îmi cere din nou sa trimit plățile pentru octombrie, noiembrie, decembrie 2023 pentru copilul minor și plățile pentru un alt dosar de executare - copilul major pentru tot anul 2023, menționând doar numărul dosarului, fără a-mi comunica documentele aferente acestui dosar.
Am trimis toate plățile pentru ambii copii și am solicitat sa-mi fie comunicat informații despre al doilea dosar, pentru copilul major.
Nu am primit niciun răspuns pana acum.
Cum trebuie sa procedez în aceasta situație, pentru că nu mi se pare corect ca în fiecare luna executorul sa-mi ceara hârtii și mai ales pentru dosare de executare necomunicate.
Unde a greșit executorul, ce trebuia sa facă și nu a făcut? Pentru o eventuala contestatie a executării în instanță.
Cum pot obține un răspuns referitor la incheierea executării silite.

2. Adeverinta de venit de la ANAF conține un venit estimat de la un PFA care e în curs de suspendare și venituri salariale brute impozabile și impozitul datorat.
Veniturile salariale brute impozabile conțin și tichete de masa în format electronic de la B Transilvania.
În adeverință nu apare venitul net efectiv încasat, cum se cere în hotărârea judecătorului.
Cum va calcula executorul dacă am plătit corect sau nu dacă nu a cerut în scris societății unde sunt angajat nicio adeverință de venit explicita?


Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pasi executare silita pensie intretinere copii buna ziua, fosta ... Nata88 Nata88 Pasi executare silita pensie intretinere copii Buna ziua, Fosta sotie anul trecut a obtinut in instanta 1/8 din venitul net efectiv incasat. Obtin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil , de la angajator cu restante la stat [ in executare silita ] ? ContSters74087 ContSters74087 Buna ziua, In speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns , va dresez si eu situatia in care ma aflu. Situatia mea e una interesanta ... inaintea nasterii ... (vezi toată discuția)